Ετήσια συντήρηση / αναγόμωση:

Σύμφωνα με τις ΚΥΑ 618/43/2005 και 17230/671/2005 ο ετήσιος έλεγχος, όλων των πυροσβεστήρων που φέρουν τις απαραίτητες προδιαγραφές είναι υποχρεωτικός. Η εταιρεία μας, ως αναγνωρισμένη εταιρεία αναγόμωσης-συντήρησης πυροσβεστήρων, διαθέτει πιστοποιημένο αρμόδιο άτομο καθώς και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Με γνώμονα πάντα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του πελάτη μας, πραγματοποιούμε βήμα-βήμα όλες τις απαιτούμενες ενέργειας σύμφωνα με το νόμο, διασφαλίζοντας έτσι την σωστή λειτουργία του πυροσβεστήρα. Διαθέτουμε επίσης και ειδική βάση δεδομένων, όπου κρατάμε ιστορικό για κάθε πυροσβεστήρα ξεχωριστά έτσι ώστε να γνωρίζουμε αναλυτικά τη κατάσταση κάθε πυροσβεστήρα και τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν σε αυτό. Μετά το πέρας των εργασιών, προσκομίζουμε την επίσημη Υπεύθυνη δήλωση του Πανελλήνιου Συλλόγου «Η ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» πιστοποιώντας τη καλή και ασφαλή χρήση του πυροσβεστήρα.

Εγκαταστάσεις μόνιμων συστημάτων:

Με εμπειρία και εξειδίκευση, αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας ακόμα και τη πιο περίπλοκη περίπτωση, εφαρμόζοντας πιστά την επικείμενη νομοθεσία, προσφέροντας σας λειτουργικές λύσεις, ικανές να προστατεύσουν τη ζωή σας και τη περιουσία σας. Εγκαθιστούμε για εσάς, μόνιμα συστήματα σε μαγειρεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, computer rooms, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και οπουδήποτε υπάρχει υψηλός κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς στο χώρο σας.

Εγκαταστάσεις συστημάτων πυρανίχνευσης:

Διαθέτοντας ειδικά συνεργεία και αντιπροσωπεύοντας τα προϊόντα των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση συστημάτων πυρανίχνευσης στο χώρο σας και σας παρέχουμε και την ανάλογη τεχνική υποστήριξη.

Μελέτες πυρασφαλείας:

Σε συνεργασία με εξειδικευμένους και έμπειρους μηχανολόγους, συντάσσουμε μελέτες πυρασφάλειας για οποιαδήποτε χώρο εγκατάστασης και αναλαμβάνουμε να θέσουμε εις πέρας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση πιστοποιητικού πυρασφαλείας από τη Πυροσβεστική υπηρεσία.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια:

Παρέχουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια σωστής χρήσης των μέσων πυρασφαλείας καθώς και ειδικά έντυπα, σε εταιρείες αλλά και σε οποιοδήποτε θέλει να ενημερωθεί για τα μέσα πυρασφάλειας και τη χρήση τους σε περίπτωση πυρκαγιάς. Μετά το πέρας του εκπαιδευτικού σεμιναρίου σας παραδίδουμε βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι συνεργάτες μας, και τα αυτοκίνητα της εταιρείας μας βρίσκονται καθημερινά κοντά σας έτοιμα να παραλάβουν και να παραδώσουν στο χώρο σας, δωρεάν τις παραγγελίας σας, να σας προτείνουν λύσεις για τη προστασία του χώρου σας, καθώς και να σας καλύψουν κάθε απορία.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ή να μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας!

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω