Καλώς ήρθατε στη νέα μας ιστοσελίδα!

Αγαπητοί επισκέπτες,

Η εταιρεία μας ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις της εποχής προέβη στην ανακατασκευή της επίσημης ιστοσελίδας, με σκοπό τη πιο αποτελεσματική και λειτουργική παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Για πρώτη φορά, δημιουργήσαμε μια νέα κατηγορία «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ» στην αρχική σελίδα, θέλοντας να σας ενημερώνουμε για θέματα πυρασφάλειας, νομοθεσίας, για χρήσιμα άρθρα και συμβουλές αλλά και για νέα και δράσεις της επιχείρησής μας.

Στη κατηγορία «ΠΡΟΪΟΝΤΑ» παρουσιάζονται όλα τα προϊόντα της επιχείρησής μας, με ολοκληρωμένες περιγραφές και χαρακτηριστικά των προϊόντων, φωτογραφίες καθώς και χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή τους στη καθημερινότητά μας.

Στη κατηγορία «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» έχοντας στόχο την άμεση εξυπηρέτησή σας εκτός των άλλων, διαμορφώσαμε ανάλογα με την ιδιότητά σας ειδική φόρμα επικοινωνίας, με την οποία μπορείτε να μας γνωστοποιείται το ενδιαφέρον σας για προϊόντα και υπηρεσίες μας, και εμείς να ερχόμαστε άμεσα σε επαφή μαζί σας.

Η τελευταία και σημαντικότερη προσθήκη στην ιστοσελίδα μας, είναι η νέα λειτουργία στην αρχική σελίδα, όπου μέσω των έξυπνων εικόνων-συμβόλων, μπορείτε να ενημερωθείτε για τη πυρασφάλεια στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο σκάφος, στο γραφείο, στην επιχείρηση και στην εξοχική κατοικία καθώς και να βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Δεσμευόμαστε για τη συνεχή αναβάθμιση του περιεχομένου και σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας!

Αφήστε μια απάντηση

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω